De Genieter is een kwaliteitsvolle traiteurdienst die zich tot zowel naar particulieren, bedrijven, verenigingen als naar de horeca richt.

Eind 2003 breidde De Genieter zijn activiteiten uit met de opening van een traiteurswinkel aan de Hoevensebaan 135 in 2950 Kapellen. Naast een groot aantal gebruiksklare gerechten vindt u hier ook een ruim assortiment aan kazen, charcuterie, diverse lekkernijen, geschenkmanden en Italiaanse specialiteiten.

De Genieter is een familiebedrijf waarbij Ronald achter de kookpotten staat en waarbij Nancy u verwelkomt in onze winkel. Zowel Ronald als Nancy spenderen veel tijd om u de beste producten te kunnen aanbieden.

 

U wilt zich ongetwijfeld concentreren op de core business van uw bedrijf/feest en alle beslommeringen inzake food aan andere overlaten? In dat geval is de Genieter uw ideale partner!

Een maaltijd was, is en zal altijd een belangrijk aspect zijn voor elke persoon, zowel in de dagelijkse omgeving als bij een feestje. Waarom mag deze dan niet lekker zijn? De Genieter zorgt dat u drie keer per dag en bij elke gelegenheid met vrienden/familie om te smullen is!

TRAITEURDIENST

Bij De Genieter kan u terecht voor de dagekijkse maaltijden maar ook voor uw feesten, vergaderingen etc. Bij beide aspecten volgt De Genieter voornamelijk het product en in mindere mate de trends. Door de jaren ervaring van Ronald in verschillende settings van horecazaken en de meerdere specialisatiecursussen heeft hij meer dan genoeg ervaring om een voortreffelijke maaltijd te maken voor elke gelegenheid. In de winkel kan u de dagdagelijkse maaltijden vinden die meermaals per dag gemaakt door Ronald. Ze worden zodanig gemaakt met een minimum aan zout, vetten, ... maar toch boordevol smaak door de dagversheid van het product en het product zelf te waarderen. U kan er naast de klassiekers (zoals spaghetti's, videe, ...) telkens anders gerechten vinden die het seizoen volgen. Doorheen de dag zijn er steeds andere gerechten want De Genieter is geen grootkeuken maar een fijnkeuken waarbij de motto op = op. U kan naast de 1-persoonsgerechten kan u ook gerechten vinden die u per gewicht kan nemen. Volgens hetzelfde principe kan u ook verse soepen vinden.

 

Particulieren, bedrijven, verenigingen, .... kennen al jarenlang hun weg naar De Genieter. Op deze website kan u enkele vaste formules terugvinden, maar uiteraard kan u zelf ook iets samenstellen waar wij u dan de meest correcte prijs kunnen weergeven. De Genieter staat steeds open voor eigen inbreng van onze klanten. De Genieter is een traiteurdienst zonder bediening. We zorgen immers dat u zo weinig mogelijk werk heeft en u ten volle bij uw gasten kan genieten. De nadruk ligt steeds op versgemaakte, mooi verzorgde en gebruiksklare bereidingen in welke vorm, afmetingen en aantallen dan ook. Een bijkomende troef is de mogelijkheid om de volledige en verzorgde bestelling aan huis, op kantoor, in de vergaderruimte te laten leveren.

Wie een beroep wenst te doen op onze traiteurdienst zonder bediening, kan ook even binnenlopen in de traiteurswinkel. U bent steeds welkom! 

VOOR OP DE BOTERHAM

Zoals eerder verteld breidde De Genieter zijn activiteiten in 2003 uit met een winkel waar u onder andere charcuterie en heerlijke boterhamslaatjes kan vinden. Ook hier kan u versheid en kwaliteit terug vinden. We zijn steeds op zoek naar heerlijke charcuteriesoorten. Ook Italiaanse specialiteiten in charcuterie en kazen kan u bij ons terug vinden. De Genieter is ook gekend voor zijn heerlijke boterhamslaatjes. Deze worden in eigen huisgemaakt door Ronald. De boterhamslaatjes worden zo gemaakt dat u product krijgt met de juiste dosage aan een heerlijk sausje zoals je die alleen kan vinden bij De Genieter. Ook hier vindt u een wisselend aanbod in onze winkel.

 

KAASWINKEL

Sinds een aantal jaren mag De Genieter zich ook tot kaaswinkel benoemen door een uitgebreid kaasassortiment van verschillende landen. Zoals eerder gezegd vinden we kwaliteit belangrijk, ook dit aspect kan u terugvinden in ons kaasassortiment. De Genieter is ook grote voorstander van de minder gekende kazen geproduceerd op kleinere kaasboederijen. Daarom zoeken we steeds naar meer ambachtelijkere kaasjes die boordevol smaak zitten. Omdat we bij De Genieter zoveel tijd doorbrengen naar het zoeken van kwaliteitsvolle producten kan u rekenen op onze productkennis en onze professionele adviezen. Aangezien versheid naast superioriteit een belangrijke speerpunt is, hebben we geen opstapeling van dezelfde kazen liggen en komen de kazen pas in de winkel te liggen als ze op punt gerijpt zijn. Door dit alles en om het feit dat we werken met seizoenskazen hebben we naast een vast assortiment kazen steeds een veranderlijk aanbod. Uw kaasschotel zal dus nooit hetzelfde zijn maar verrast u steeds met nieuwe kazen.

GESCHENKMANDEN

Nancy heeft zich gespecialiseerd in het samenstellen van geschenkmanden. Zij stelt ze samen naar ieders zin en budget. In onze winkel hebben we Italiaanse en Belgische producten speciaal geselecteerd door De Genieter. Think out of the box en geef eens een cadeaumand zoals ze enkel gemaakt wordt door De Genieter.

 

De Genieter staat gekend voor kwaliteit, versheid en diversiteit. Daarom vindt u bij De Genieter geen grote voorraden. Bestel dus tijdig is de boodschap, zeker bij grote groepen.

 

Bovendien bent u hier op de online bestelwebsite, zodat je éénvoudig uw bestelling kan plaatsen.